Приєднуйся до нас:

  

YouTube

YouTube

YouTube

Безпечний Інтернет?!  Важливість цього питання  зумовлена тим, що сучасна людина не уявляє свого життя без глобальної мережі, оскільки та дає багато інформації й можливостей. І саме у цьому цифровому середовищі треба дотримуватись безпечної поведінки та розвивати критичне мислення через зростання чисельності випадків небезпечної поведінки дітей та молоді, обумовлених впливом соціальних мереж в Інтернеті, масивом фейкових новин.

З метою проведення профілактичних заходів серед здобувачів освіти в Криворізькому фаховому медичному коледжі з 6 по 11 лютого пройшов Тиждень безпечного інтернету 2023.

Викладачі та адміністрація закладу долучились до онлайн-марафону, який відбувся в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України.

Студенти взяли участь у всеукраїнських заходах з цієї тематики, на годинах спілкування ще раз повторили правила поведінки у мережі, наголосили на важливості дотримання безпеки у віртуальному просторі та відповідальному і позитивному його використанні.

 #SID2023 

#SaferInternetDay

#Stop_sexting    

#разом_до_безпечного_інтернету