Приєднуйся до нас:

  

YouTube

YouTube

YouTube

Студенти І курсу 26 жовтня взяли участь у традиційних щорічних змаганнях «Малі олімпійські ігри». У спортивній залі медичного коледжу групи нового набору СС 9-1-1, СС 9-1-2, СС 9-1-3, Ф 9-1-1, ЛС 9-1-1, ЛД 9-1-1 демонстрували свої фізичні можливості та командну згуртованість . За виступами цих колективів уважно слідкувало журі у складі начальника штабу ЦО Новаковця В.Г., завідувачів відділень Гнидюк А.А., Назаренко Л.В.

На початку змагань під гімн України студент групи ЛС 9-1-1 Згода Назар підняв державний прапор. Кожна команда представила свою назву та девіз. Відкривали наше спортивно-розважальне свято запрошенні гості з ДЮСШ №1 мастера спорту, члени збірної області з акробатики Сидоренко Катерина та Аскиров Руслан. У програмі свята було багато різноманітних естафет. Очільники команд також змогли показати себе в конкурсі капітанів. У перервах між естафетами вболівальників розважали танцями, співом та спортивними виступами студенти коледжу, серед яких навіть чемпіони світу та України. Свої вміння продемонстрували й учасники волейбольної та баскетбольної команд, команди з настільного тенісу та гирьового спорту, фітнес-аеробіки.

Та найочікуванішим і для команд, і для глядачів був конкурс «Танцпол», який готували заздалегідь. Видовищні та запальні танці завершили програму свята. Перед оголошенням результатів перед всіма виступила талановита студентка групи СС 9-3-1 Таран Анастасія з піснею «Все буде добре». І в кінці члени журі нагородили переможців грамотами:

І місце- Ф 9-1-1

ІІ місце- СС 9-1-3

ІІІ місце- СС 9-1-2.

Малі Олімпійські ігри, організовані циклом фізичного виховання, вкотре довели, що студенти Криворізького медичного коледжу талановиті не лише у фахових конкурсах, але і в спорті!