Приєднуйся до нас:


YouTube YouTube Telegram

Instagram

16 жовтня 2024 року до Всесвітнього дня здорового харчування у Криворізькому фаховому медичному коледжі були проведені заходи з метою підвищення обізнаності здобувачів освіти та викладачів про важливість здорового харчування, формування навичок правильного вибору продуктів та раціонального харчування, а також заохочення до здорового способу життя. Проведені заходи спрямовані на популяризацію здорових харчових звичок, які допомагають знизити ризики розвитку захворювань, пов'язаних з неправильним харчуванням.
Всесвітній день здорового харчування в Криворізькому фаховому медичному коледжі був відзначений цікавими та креативними заходами. Викладачі циклових комісій філологічних дисциплін разом з колегами з циклової комісії хіміко-біологічних дисциплін та здобувачами освіти влаштували флеш-моб та прикрасили корпуси коледжу тематичною фотовиставкою. Творчі та креативні здобувачі освіти зняли навчальні відео, де виступали справжніми експертами з правильного харчування та корисної їжі.
У рамках заходів до дня здорового харчування викладачі циклової комісії хіміко-біологічних дисциплін провели захід присвячений Всесвітньому дню хліба, з метою просвітити людей про історію хлібопекарства, хімічний склад хлібу, різновиди, особливості його випікання. В цей день здобувачі освіти та співробітники закладу освіти продегустували власно створену випічку, насолодилися різноманітними видами хліба та дізналися більше про його виготовлення.
  • 463081854_892191982874101_5415755342794684193_n
  • 463233024_892325142860785_7590821601900203120_n
  • 463381886_892325222860777_1518362484179089698_n
  • 463436418_892325266194106_8676269432693225762_n
  • 464006306_896015592491740_6899559625780019113_n
  • 464292296_896015545825078_2491832426002626224_n