02.11.2024 - Реалізація грантового міжнародного проєкту (Україна-Польща- Словаччина)
- Деталі
-
Категорія: Новини
-
Опубліковано: 04 листопада 2024
-
Перегляди: 67
Час, відведений на реалізацію грантового міжнародного проєкту для молоді V4 GEN за сприяння Міжнародного Вишеградського фонду «Формування здоров’язберігаючої компетентності та ціннісного ставлення до здорового способу життя у здобувачів медичної освіти в контексті євроінтеграційних процесів сталого професійного розвитку» плинув швидко. Але в усіх учасників залишились позитивні емоції, нові дружні стосунки, нові знання, нові враження. Заходи кожного дня, як яскраві пікселі, склали загальну різнобарвну картину проєкту. Тим, хто слідкував за проєктом на сайті Криворізького медичного коледжу та на сторінках його соціальних мереж Instagram та Facebook, пропонуємо перевірити свою уважність за посиланням https://learningapps.org/watch?v=pc1i5yx6c24 .
Отож, підведемо підсумки. За п’ять днів було проведено три презентації закладів освіти, майстер-клас, нетворкінг, практичний та два психологічні тренінги, геокешинг, практичний кейс, коворкінг, квест. Перелічені заходи були спрямовані на посилення міжнародної співпраці з метою формування здоров'язбережувальної компетентності молоді, знайомства з історією, культурою, традиціями трьох країн (України, Польщі, Словаччини). Учасники проєкту удосконалили «soft skills», розвинули навички комунікації у мультикультурному середовищі.
Досвід, який отримали всі учасники проєкту, важко переоцінити. Особлива подяка від учасників проєкту адміністрації Міжнародної Академії Прикладних Наук в Ломжі за добре організовані умови проживання, харчування, чітко сплановані маршрути пересування, створення дружньої, невимушеної атмосфери. А учасники проєкту від Криворізького медичного коледжу поділяться своїми враженнями окремо.
Проєкт відбувається за підтримки:
#@VisegradFund #VisegradFund #V4 #Visegrad
#криворізькийфаховиймедичнийколледж
#MiędzynarodowaAkademiaNaukStosowanychwŁomży
#SlovenskápoľnohospodárskauniverzitavNitre
#Fakultaagrobiológieapotravinovýchzdrojov