Приєднуйся до нас:

  

YouTube

YouTube

YouTube

За ініціативи Всеукраїнської громадської організації «Українська Федерація масажу» з 2018 року щорічно 7 лютого відзначається День масажиста - професійне свято, присвячене людям, які здатні принести полегшення й радість через масаж.

Масаж – це давнє мистецтво, яке використовується для поліпшення фізичного та психічного здоров'я. Його користь відома ще з давніх часів. Сьогодні масаж став не лише одним із способів лікування, але й ефективним методом релаксації та відновлення енергії.

В цей день, 7 лютого, студенти старших курсів та викладачі циклової комісії клінічних дисциплін № 2 провели заходи з тим, аби нагадати про важливість роботи масажистів, висловити їм вдячність й повагу.

У Телеграм-каналі коледжу у рубриці «Слово дня» було представлено тлумачення слова «масаж» та цікаві факти з історії виникнення масажу. Студенти провели опитування серед студентів та співробітників коледжу «А що Ви знаєте про масаж?» https://youtu.be/w7zFn35N5QY?si=dIcvwjxgvDE5Pjvk.

З метою популяризації професії масажистів-реабілітологів було записано інтерв’ю з колишніми випускниками коледжу. Деркач Богдан, який зараз працює фізичним терапевтом та є викладачем коледжу, коротко описав свій шлях в цю професію. Умрихін Владислав, реабілітолог-масажист оздоровчо-реабілітаційного центру «Марусич», продемонстрував практичні аспекти своєї роботи https://youtu.be/4PxBRIMQyFk?feature=shared.

Викладач Акуліна Юлія Вікторівна зробила короткий дайджест-огляд занять з медичної та соціальної реабілітації https://www.instagram.com/reel/C3ICsXSNgsF/?igsh=eXdiYnJiemlyNDVw     

Масажисти – це люди з особливими здібностями та великою емпатією. Вони розуміють потреби своїх пацієнтів і здатні забезпечити  індивідуальний підхід до кожного - знайти та розслабити напружені м'язи, покращити кровообіг, зняти стрес і підвищити настрій. День масажиста – це не лише відмінна нагода відзначити працю цих талановитих фахівців, але й нагадування про те, наскільки важливий масаж для нашого здоров'я та благополуччя.